Beauty & Broccoli

Spa, behandlingar och hudvård. Skönhet utifrån och in, inifrån och ut!

>Frisörer i tiden – ny serie intervjuer

3 kommentarer

>Det var min frisör sedan många år tillbaka som först introducerade tanken för mig – att mina hårbottenproblem med kliande eksem och irritationer kunde lindras om jag bytte ut mina hårvårdsrutiner. Det vill säga, började använda endast rena schampon och balsam, endast ett fåtal stylingprodukter och dessutom sluta färga håret med kemiska färger. Jag provade. Resultatet lät inte vänta på sig!

Men svårigheten att hitta frisörer och produkter som är ett bra alternativ gör mig fundersam… Ju mer kunskap vi får om allergiframkallande och hormonstörande ämnen som faktiskt finns i konventionella produkter, desto större borde väl efterfrågan bli? Och borde inte frisörerna själva vara föregångare inom området och erbjuda naturliga, ekologiska och rena produkter och behandlingar? Ibland behöver vi konsumenter en mild knuff framåt och assistans på vägen för att kunna ta del av den senaste forskningen och utifrån det fatta informerade beslut. För jag vill inte färga håret med henna och sluta klippa mig.. Jag vill fortfarande ha den standard jag vant mig vid, kunna färga och slinga, klippa och styla och känna mig snygg i håret precis som tidigare! Enda skillnaden är att jag vill ha alternativ utan kemikalier. Är det för mycket begärt?

Proffsig frisör med moderna metoder tack! Foto; JME

Imorgon inleder jag en ny serie intervjuer jag kallar ”Frisörer i tiden”, där jag ber duktiga frisörer runt om i landet att utveckla resonemanget ovan och samtidigt tipsar er om moderna frisörer som antingen har övergett konventionella produkter helt och hållet, eller som åtminstone erbjuder alla sina kunder bra alternativ. Helt enkelt en frisör i tiden!

Författare: beautybroccoli

Coach, kommunikatör och hälsoinspiratör!

3 tankar om “>Frisörer i tiden – ny serie intervjuer

  1. >Ser verkligen fram emot detta!! Vill också att det ska finnas bra eko frisörer. Önskar dig en härlig Lucia ❤

  2. >Tack – tycker själv det är väldigt spännande att se deras svar:-). Önskar även dig en härlig Lucia!

  3. >Åh, vad intressant! Ska bli riktigt spännande att följa! Ha en fin Lucia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s